Demény, a kötsög megtisztelt

Ahogy arról már korábban is írtam, a celEB vizsla, Demény, a kötsög  és kétlábúja, Magos Judit országos kezdeményezést indított DeMényista Mentorklub néven, amelynek célja havonta egy rászoruló, kóbor eb vagy macska támogatása gazdikeresésben, gyógyulásban, élelmiszerre való gyűjtésben. Ez a nagyszerű, jótékonysági kezdeményezés június hónapban a nyíregyházi árva kutyákat és cicákat célozta meg.

2015. július 04-én az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonába látogatott el Demény, kétlábújával Magos Judittal és a Deményista MentorClub képviselőivel, Czabán Bernadettel és Pitka Irénnel. Demény gazdija személyesen ismerkedett meg a menhely kis kedvenceivel. Judit szerelembe is esett nem egyszer, így  néhányuk örökbefogadásáról még Demény is alig bírta "leugatni".

 

További képekért kattints ide!

 

Volt szerencsém az egész látogatást végigfotózni, az adományátadástól kezdve a menhelyi lakók meglátogatásán keresztül a könyvdedikálásig. Sok Demény-rajongó jött el erre a napra, hogy találkozzon imádott vizslájával, és természetesen én sem tudtam megállni, hogy ne készüljön közös fotó a sztárral. Most sem hazudtolta meg magát, magyarázhattam én akárhogy, hogy hová nézzen, tudjuk: Demény úgyis azt csinál, amit akar :)

 

 

Rovat: